O svađi sa Sarom se puno pisalo, a sada nam otkriva šta je istina.

Muzički festival „Sunčane skale“ u julu ove godine okupiće veliki broj pop zvezda, a među njima biće i Nevena Božović.

PROČITAJTE JOŠ:

„Radujem se festivalima, 2009. godine sam pobedila na „Sunčanim skalama“ u večeri novih zvezda i to je jedno lepo i divno iskustvo za mene, tako da im se uvek radujem. Od početka svoje karijere, tačnije od svoje sedme godine nastupam na festivalima i to je nešto što ja volim, jer oni profilišu našu muzičku scenu“, rekla je ona.

Nevena je priznala da je morala da napravi pauzu posle porođaja i da je morala da odmori od posla, te je zbog toga nismo viđali u javnosti, a onda nam je i najavila više nastupa od proleća.

Lepa pevačica se pre godinu dana porodila i na svet donela devojčicu koja nosi staro ime Anka.

Nevena Božović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Snimila bih duet sa Sarom, zašto da ne? Mi već imamo trio, već imamo zajedničku pesmu. Ne volim da komentarišem nešto što vuče naslove koji nisu istinititi, između nas dve je sve u najboljem redu. Najnormalnije komuniciramo i javimo se jedna drugoj kada se vidimo“, izjavila je pevačica.

Ona je skoro izbacila novu pesmu za koju je snimila i visokobudžetni spot, a kadrove je delila sa popularnim glumcem Milošem Bikovićem.

Nevena nam je otkrila kakav je Biković privatno, a u video snimku koji se nalazi na početku teksta možete čuti i šta ona misli o izvođačima koji će se ove godine pojaviti na izboru za pesmu Evrovizije.

BONUS VIDEO: Nevena Božović: Muziku najbolje doživimo dok se vozimo kolima