Netfliks ima novu seriju o virusu koji je istrebio svet

Showbiz 10. jun. 202117:51
Podeli:
Sweet Tooth
Sweet Tooth Foto:SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako vam neko kaže da stiže nova Netfliksova fantastična serija, učiniće vam se da ste već čuli to nekoliko puta u prošlosti. Fantazija je žanr koji je Netfliks baš forsirao prethodnih godina, a nisu baš sve serije ovog žanra dobre. Fanovi navode da su im, kada je reč o fantanzijama na Netfliksu, standardi toliko niski da je svaka serija bolja od prethodne - i tako u krug. Takav je slučaj i sa novom serijom Sweet Tooth, ali ipak treba da je pogledate.

Ovo je nežna, divna serija koja, uprkos tome što je tragedija glavna tema, nije preterano mračna. Može se reći da je i optimistična – slatka, kao što joj ime kaže, navodi „TeenStar„.

PROČITAJTE JOŠ

Radnja serije dešava se 10 godina nakon pandemije koja smanji populaciju zemlje. Tajanstveni, vrlo zarazni virus hara svetom, ubijajući mnoge. Istovremeno, svaka beba koja se rodi hibrid je čovek-životinja. Niko ne zna šta je došlo prvo – virus ili hibridi – ali to ne sprečava uplašene ljude da progone neobičnu decu.

Jedno od ove dece je Gus (Christian Converi), koji ima jelenske uši i rogove, kao i preosetljivi sluh i njuh koji mu je donela njegova životinjska strana. Gusa usred šume odgaja otac (Will Forte).

Gusu su uvek upozoravali da ne veruje drugim ljudima, ali kada se nađe sam, sprijatelji se s bivšom fudbalskom zvezdom Tommijem Jeppardom / Big Manom (Nonso Anozie) koji ga spašava od nekoliko lovokradica.

Veliki čovek ne traži saputnika, posebno ne nekog ko je magnet za nevolje poput Gusa. Gus je u potrazi za ženom koja mu je rekla da mu je majka i njegove avanture će ga provesti kroz mnoga mesta i kroz vrata mnogih ljudi.

Glumačka postavka nije preterano poznata: u seriji igraju Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez koju možda znaš iz serije Devious maids i Will Forte, koje je igrao glavnu ulogu u seriji Poslednji čovek na zemlji.

Prva sezona serije Sweet Tooth ima osam epizoda i sve su sada dostupne na striming servisu Netfliks. Nije poznato da li će se snimati druga sezona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar