Neprepoznatljiva Lana: Preterala s filerima, ugojila se 15kg

Showbiz 21. jun. 202114:39
Podeli:
Foto: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kantautorka Lana Del Rej danas proslavlja svoj 36. rođendan.

Talentovana Lana, ćerka milionera i investitora Roba Granta, rođena je u Njujorku 21. juna 1985. godine. Od malena je uživala u luksuznom životu i raskošu, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, vrlo brzo je stekla svetsku slavu.

PROČITAJTE JOŠ

Za jedan strani magazin izjavila je da je bila zavisnik od alkohola, kao i da je sa 14 godina prvi put bila na odvikavanju.

Proslavila se 2011. godine, albumom „Born to die“ i istoimenim singlom koji je postao jedan od najprodavanijih hitova desetih godina.

Njena muzička karijera poznata je kritičarima po kinematografskom kvalitetu, sa preokupacijom tema tragične romanse, glamura i melanholije i referencama na popularnu kulturu, posebno na 1950. i 1960. godine.

Nedavno je njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju.

Strani mediji joj zameraju i to što je navodno imala previše intervencija na licu – nos, usta, jagodice.

Nakon što se Lana ugojila 15 kilograma, kako prenose inostrani mediji, odmah je postala žrtva “fat shaminga” – to zapravo znači da su je odmah vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela.

Foto: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar