U novembru ove godine "Grand" produkcija je proslavila 25 godina od osnivanja, sada već, najveće muzičke kuće u Srbiji i regionu.

Saša Popović je zajedno sa Lepom Brenom 30. novembra 1998. godine registrovao firmu „Grand“, a prva emisija se emitovala 3. decembra 1998. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Punih 22 godine, Popović je bio na čelu Granda, a poslednje tri godine je kreativni direktor „Zvezda Granda“, najpopularnijeg u najdugovečnijeg muzičkog takmičenja u regionu.

Popović je nedavno u velikom intervjuu za Nova.rs govorio o svojoj dugoj karijeri, ali i planovima za penziju.

Saša Popović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Ova sezona je na polovini, snimili smo nekih 15 emisija, šta će biti sledeće godine zaista ne znam, ja to od godine do godine odlučujem šta ću, možda me to i održava i daje mi neku mladalačku energiju. Nekada razmišljam šta bih radio, ja kao penzioner, znate kako penzioneri žive, dobro, ja to malo bolje… Suzana i ja imamo divnu nekretninu u Opatiji, pa i tamo malo provodimo vreme. Ja sam u godini odvojio 10 dana za audiciju, onda imamo 40 snimajućih dana, tako da to mogu da podnesem“, ispričao je popović i dodao:

„Jednog dana ne moram ja to da vodim, ali mogu da napravim novi žiri i napravim nekog novog koji će mene zameniti. Pre osam godina niko nije mogao da zamisli da Žika Jakšić može da bude voditelj emisije ‘Nikad nije kasno’, ja mu kažem da vodi on, on ima u glavi kako je sve osmislio. Sećam se prve emisije, on je imao u ušima bubicu, a ja sam držao mikrofon u bekstejdžu i govorio mu pitanja, međutim, on je mnogo bolja pitanja postavljao jer je znao kako to treba da izgleda i ja mu na polovini emisije kažem da vadi to iz ušiju, odoh ja kući, on to radi fenomenalno, i eto.“

BONUS VIDEO: Saša Popović intervju