Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Posle sramne epizode u njenom životu, kada je završila u zatvoru, u pevačicinom životu više ništa nije isto.

Romana Panić je u jeku svoje popularnosti početkom dvehiljaditih žarila i palila domaćom estradom, ali sada je sasvim druga priča.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je tada bila jedna od najangažovanijih pevačica, a zbog svog glasa i repertoara pevala je širom regiona. Po nastupu je uzimala i po nekoliko hiljada evra, a danas su joj honorari daleko manji jer, kako piše Kurir, uglavnom peva po kafićima i maturskim večerima.

Romana se u jeku popularnosti jedno vreme sklonila iz javnog života. Ipak, pre dve godine je ponovo dospela u centar pažnje kada je uhapšena u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su ona i njen partner snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice, zbog čega su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora. Posle tri meseca puštena je na uslovnu slobodu, preneli su tada australijski i srpski mediji.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon skandala, Romana je proterana iz Australije, a dobila je i zabranu ulaska u tu zemlju. Kada se vratila u Srbiju, pored jedne konferencije za štampu na kojoj je najavila da će napisati knjigu, koju do danas nije objavila, i gostovanja u nekoliko televizijskih emisija, pevačica opet nije bila prisutna u medijima, te su se mnogi zapitali da li je na pevačku karijeru zauvek stavila tačku.

Kako Kurir saznaje, Panićeva najviše vremena od povratka iz Australije provodi u Banjaluci, gde najviše i nastupa, ali za mnogo manje novca nego ranije, i to u kafićima, a odnedavno je redovno angažovana i kao radna pevačica na proslavama maturskih večeri po banjalučkim restoranima i hotelima, što je moglo i da se vidi na snimcima koji su postali viralni na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Maja Marijana: Ne razmišljam o muškarcima, oni su manipulatori

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.