Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Večeras se održava prvo poluginale Beovizije, gde će se publici predstaviti dvanaest kandidata koji će se boriti za plasman u finale, a potom i za učešće na Evroviziji

Neda Ukraden jedna je od favorita za pobedu na Beosongu, a takođe je i najstarija takmičarka večeras.

Ona je pred sam početak takmičenja za portal Nova.rs otkrila kako se oseća pre nastupa.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Jako mi je drago što sam večeras ovde. Ima puno lepih pesama, dobrih pevača, biće i hitova. Drago mi je da sam sa mladim svetom koji sigurno zaslužuju šansu. Na nemam ništa protiv jutjubera, ni bilo koje vrste pesme. Zanimljvo je da ima različitih vrsta, različitih generacija. Iako sam ja duplo, ili troduplo starija od njih, ja se osećam jako mlado kao i oni. Uostalom, energija koju ću pokazati na bini mislim da će to najbolje pokazati“, rekla je Neda.

Pevačici je prvobitni cilj što će nastupiti na ovom muzičkom takmičenju promocija svoje nove pesme, ali ne krije i da se nada uspehu i pobedi.

PROČITAJ JOŠ

„Svi takmičari mi kažu da bi ja trebalo da odem na Evroviziju i baš je lepo to, znači da nema toliko zavisti i oni su realni, svesni su. Ja imam iza sebe godina koliko svi oni zajedno, puta dva. Verovatno bi mnogi želeli moju karijeru. Ja im u tome želim puno uspeha, od njih zavisi šta će se njima dogoditi. Glavu napred, samo hrabro“, zaključila je pevačica.