Neda Ukraden se za 70. rođendan počastila novom pesmom

Showbiz 11. avg. 202018:42
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Niko nije savršen, ali sve je lepše uz more i sunce. I kad si zdrav. Idemoooo, odbrojavanje", poručila je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Neda Ukraden rešila je da se za svoj 70. rođendan počasti kako dolikuje. Pevačica će za pet dana, na svoj divan dan, izdati novu pesmu pod nazivom „Za pravu ljubav“, koja će joj biti najlepši poklon. U njenom slučaju očigledno važi foskula da joj godine ništa ne mogu, budući da vodi računa o svom izgledu i trudi se da izgleda mlađe. Čak je i svojom fotografijom u kupaćem kostimu koju je objavila na Instagram profilu izazvala lavinu pozitivnih komentara.

„Niko nije savršen, ali sve je lepše uz more i sunce. I kad si zdrav. Idemoooo, odbrojavanje. 16.8 premijera Za pravu ljubav“, napisala je pevačica.

Među prvima našao se komentar njenog kolege Željka Samardžića.

„Ti si Majin idol“, napisao je pevač aludirajući na njegovu suprugu.

Podsetimo, Neda Ukraden u javnosti, a i privatno, uvek je skockana od glave do pete. Često je viđena bez šminke, ali nikada bez frizure i utonirane garderobe. Šta više, Neda za sebe kaže da ne dozvoljava sebi da izgleda loše jer je javna ličnost i dužna je publici pesmu, lepotu i harizmu.

“Bilo bi neumesno da sama sebe hvalim, ali sam neko ko jako vodi računa o svom izgledu, garderobi, stajlingu i svemu što ide uz to. Neko sam ko je dugo na sceni, koga ta popularnost i prisutnost kod publike obavezuje da fino izgledam. Ne gledam šta će ko drugi da obuče, svako je gospodar svog ukusa i neukusa. Nastojim da uvek pratim pesmu i situaciju, ali i svojih godina da mi to dobro stoji“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar