Neda Ukraden: Na Boviziji sam htela da ispromovišem pesmu

Showbiz 28. mar. 202009:56
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Pevaćčica Neda Ukraden učestvovala je na ovogodišjoj "Beoviziji" gde je bila najstariji takmičar.

Neda se predstavila pesmom „Bomba“, međutim nije osvojila visoki plasman.

Pevačica Nada Topčagić jednom prilikom je prokomentarisala Nedino učešće na ovom muzičkom takmičenju, te je istakla da njena koleginica nije trebala da se prijavi.

„Nisam se čula sa Nedom posle „Beovizije“, ali mislim da joj to takmičenje nije trebalo uopšte. Da sam na njenom mestu, ja se ne bih prijavila. Prijavila bih se samo ukoliko bih unapred znala da ću proći. E zato se ja nisam nigde takmičila za sve godine karijere. Ovim devojkama iz grupe „Hurricane“ svaka čast, super su. Ipak je tu bilo dosta nekih klinaca kojima je to bilo prvo pojavljivanje i oni da prođu, a ja ne. Pa to je za mene užas. Ja sam sujetna“, rekla je Nada, a Ukradenova joj je sada odgovorila na „prozivke“.

„Ne bih da komentarišem bilo čije mišljenje, a motiv mog učešća na „Beoviziji“ je bila promocija moje pesme „Bomba“, i uspela sam i te kako u tome. Poruke podrške i komplimenti koje sam dobila najbolje govore o tome, kao i činjenica da pesmu pevaju na koncertima koje sam imala posle „Beovizije“, rekla je Neda za Puls.