Podeli
Kung Fu Panda
Foto: China Film Co / DreamWorks Anima / AFP / Profimedia

Veliko iznenađenje za sve obožavaoce čuvenih crtanih likova, Kung Fu pande, Barbi i ostalih. Omiljeni dečiji kanal Minimax će tokom čitavog avgusta prikazivati crtać Kung Fu panda: Šape sudbine. Naravno, kao i prošlog meseca, verne gledaoce kanala Minimax očekuje čuveni letnji maraton crtaća Mia i ja i Barbie Dreamhouse Adventures.

Kako navodi “City magazin”, za zabavu vikendom, tu je i vikend maraton o dinosaurusima: Dinotrux, Denver – Poslednji dinosaurus i Uspon Krudsa.

PROČITAJTE JOŠ

Četiri mlade pande nailaze na mističnu pećinu ispod sela Panda i slučajno absorbuju či drevnih i moćnih kung fu ratnika poznatih pod imenom Četiri Sazvežđa. Oni sada moraju da prate svoju sudbinu i spasu svet od zle sile. U međuvremenu, Po se suočava sa svojim najvećim izazovom do sad – podučavanje ove raspuštene bande dece kako da koriste svoje novostečene moći.

Epizode serije Kung Fu panda: Šape Sudbine gledajte od  10. avgusta svakog radnog dana u 18:15h samo na kanalu Minimax.

U letnjem maratonu pogledajte Barbie Dreamhouse Adventures tokom dve epizode svakog dana od 20:40h, kao i crtani Mia i ja tokom tri epizode svakog dana u avgustu od 16h na kanalu Minimax.

Vikend maraton čine crtaći Dinotrux u 14:25h i Denver – Poslednji dinosaurus u 15:10h sa po dve epizode i Uspon Krudsa od 15:35h svake subote i nedelje tokom avgusta na Minimaxu.

Kanal Minimax, dostupan je u okviru SBB paketa. 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.