Nataša Bekvalac o muškarcima: Žene pristaju na bilo šta, a i ja sam pristajala

Podeli:
Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je priznala u čemu je grešila.

Nataša Bekvalac uvek iskreno govori o svom emotivnom životu. Poznato je da je i posle četiri godine od rastanka sa trećim mužem Lukom Lazukićem sama, i da je najviše posvećena njihovoj ćerki Katji, kao i starijoj Hani, koju ima iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem.

Pevačica je sada otkrila u čemu je grešila u vezama i šta više sebi ne bi dozvolila, a osvrnula se i na opšte stanje u odnosima između polova.

PROČITAJTE JOŠ

"Ja mislim da su se stvari stvarno promenile. Stvarno ne bih volela da zvučim kao tetka i da kažem u moje vreme ali u vreme kada su mene te stvari mnogo više zaniimale nego što me zanimaju sada, nekako žene i devojke su bile mnogo dostojanstvenije i muškarci su morali strašno mnogo da se trude i da rade ne znam ni ja šta, prvo da bi zadobili pažnju devojaka a posle i da popiju kafu sa njima ili da uđu u neku vrstu emotivnog odnosa. Sve se to nekako jako zasluživalo. To se meni nekako dopadalo jer volim ženstvenost, volim da smo nežniji pol, a feministkinja sam, što je kontradiktorno ali može da se pomiri. Sa druge strane, mislim da su muškarci sada strašno postali prosti, da nekako ne gledaju devojke i žene sa poštovanjem za koje mislim da svaka devojka i žena zaslužuju. Da su veze, ne morališem kažem, sve mi se događalo, ali ako pričamo o vremenu sada, nekako mislim da devojke pristaju sada na bilo šta. I ja sam pristajala isto, znači nisam ja mimo sveta, ali mislim da iz te želje za zajednicom i to što je ona sve manje prisutna porodice se lako raspadaju. Evo, moja se raspala tri puta dok si rekao piksla. A to mi se ne dopada jer gledam lepe, samostalne i predivne žene koje su pored muškaraca koji ih uopšte ne respektuju ni na kom polju. Tu je delimičan odgovor i u onom pitanju zašto sam sama, nego da pristanem na nešto. Mislim lepo lice, lepo telo auu pazi boga ti. Pa šta?", rekla je Bekvalčeva za "Telegraf", a na pitanje šta to treba da ima muškarac da bi je osvojio, rekla je:

"Nemam pojma šta mora da ima. Mora da bude svoj čovek i mora da zna da odvoji ove stvari. Kako da kažem, mora da je prošao život da bi znao da odvoji bitno od nebitnog. Kako da kažem osobine koje vrednuje i one koje ne vrednuje. I da ne meša babe i žabe. To mora da bude neki stvarno kul tip sa kojim ću jako malo da pričam, nego prosto da se desi poklapanje koje mi se do sada nij dogodilo. Da me ne pita gluposti, da mi ne uzima telefon. Znaš te stvari koje su stvarno, baš prevaziđene. Čak ne ih bila ni besna nego bih bila jako tužna. 'Ah, ni ovaj nije taj'".

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac: Zašto sam rešila da otkrijem svoje tajne 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar