Foto: Nova.rs

Nataša Bekvalac nakon dužeg vremena je otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom, proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, sa kojim ima ćerku Hanu.

PROČITAJTE JOŠ

Nataša je u intervjuu za magazin „Story“ otkrila oseća li nepravdu što se o njenim bivšim brakovima konstantno priča.

„Ovo pitanje me upravo podsetilo na detinjstvo, kada neko napravi glupost (to sam bila uglavnom ja), pa budem otkrivena, a ostali koji su isto to radili ne budu. Nikad nisam volela one koji upiru prstom i viču: „I on je, i on je!“ (smeh). Valjda postoje razlozi zašto se u nekog upire prstom, u nekog ne, ko će ga znati (smeh)“, rekla je pevačica.

Na pitanje koliko je potrebno vremena da prođe da se posle teškog razvoda dođe do normalnog stadijuma, Bekvalčeva je objasnila situaciju.

„Poznajući njegovu preku prirodu, čudi me da uopšte priča o meni (smeh). Šalu na stranu, od trenutka našeg razvoda pa do danas, jedina naša zajednička tema i ono što nas spaja jeste naše dete. Na Hanu sam posebno ponosna, na sve ono što jeste i u kakvo žensko specijalno biće se razvija. Verujem da Danilo lepo priča jer na mene gleda kroz ulogu Hanine mame. Od njega uživam poštovanje i to je jedino što mi je potrebno da bih sa svim svojim kapacitetima i ljubavlju odgajala naše dete“, kazala je Nataša za magazin „Story“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (1)