Podeli
Foto: Printscreen/YouTube/Gigi Gorgeus

Naslednik milijardera i naftnih magnata porodice Geti, objavio je da je transrodan muškarac, nakon što je podvrgnut operaciji uklanjanja dojki kao deo fizičke tranzicije.

PROČITAJTE JOŠ

Maneken Nats koji je rođen kao žena, podelio je fotografiju na Instagramu na kojoj se vide ožiljci od hirurškog zahvata i dokumentovao je proces u video snimku na Jutjubu, navodi “Noizz“.

Nats je praunuk naftnog tajkuna i tvorca medijske imperije Getty Images, Džina Pola Getija i oženjen je transrodnom Jutjub zvezdom Džidži Gordžes.

On je na Instagramu objasnio svoju odluku.

“”Proveo sam čitav svoj život nesinhronizovano sa telom sa kojim sam rođen i ograničen spoljnim izgledom koji se nije poklapao sa mojim umom ili dušom. Tek nedavno mi je bilo ugodno da to priznam sebi, kad sam uspeo da pogledam unutra i istinski razmislim o svom autentičnom ja”, napisao je on.

“Ova operacija je nešto što želim godinama i ne mogu da verujem da ću konačno dobiti telo o kojem sam oduvek sanjao”, dodao je maneken.

Geti je rekao i da se privikava na fizičku tranziciju i da trenutno odlučuje kojom zamenicom želi da ga oslovljavaju.

“Ali za sada znam da je jedno sigurno da sam ja Nats. Mojoj trans braći i sestrama i nebinarnoj porodici: ovde sam za vas, ovde sam s vama i volim vas”, zaključio je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar