Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/Instagram/bakaprase

Brutalne uvrede na račun čelnika Pinka se nastavljaju.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, uputio je niz pretnji na račun Željka Mitrovića, sa kojim je u sukobu putem društvenih mreža već nekoliko dana.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što se Prase pojavio ispred zgrade Pinka, a potom ga obezbeđenje oteralo, jutjuber se oglasio na Instagramu i podelio svoju verziju priče.

„Evo kako seoski džiberčić od Baka Praseta, ulazi na privatni posed Pinka, a onda u susretu sa bezbednjacima počinje da muca i beži. Vidi p***, za ovu maratonsku bitku, u kojoj ja lično uživam, trebaće ti nešto više…“, poručio mu je Mitrović uz snimak, na šta je Baka odgovorio nizom storija na pomenutoj društvenoj mreži.

„U 17:30 me je u glavu udario pripadnik obezbeđenja Pink televizije. Da li ja treba da se plašim da izađem na ulicu i da prošetam elitnim krjaem Dedinje? Da vidim najlepše kuće grada? Zahtevam intervenciju od MUP Srbije i Aleksandra Vučića hitno jer ja odlazim u policiju“, napisao je on, a potom dodao:

FOTO: Printscreen/Instagram/bakaprase

„Od kad je trotoar privatan posed? Ja nisam kriminalac niti mafijaš da se suprotstavljam tvojim huliganima koje plaćaš da biju za tebe. Mogu i ja da platim obezbeđenje, ali nisam kvazi mafijaš koji mlati koprive tuđim ku*cem. Što ti nisi izašao? Jer ti je masna kosa da se ne prehladiš.“

„Takođe svi znaju da sam ovog majmuna odalamio drvenom ku**inom da bih ja bio prozvan napadačem. Ovako imam potvrdu iz bolnice da imam potres mozga i prijavu u policiji da sam napadnut bez ikakvog razloga, kao i snimak dokaz da me ovaj homosapiens juri po ulici. I objavi samo ceo snimak da se vidi kako me udara, jer ako ne objaviš ceo snimak policija će ga tražiti a ti nećeš moći da kažeš da kamere nisu snimale.“

„Kao što vidite, ne stojim na privatnom posedu već na trotoaru. Ova mazga mi prilazi, unosi mi se i facu ali tako da zakloni kameru, a ja ne mrdam dok me nije udario glavom, a u isto vreme me gura da zamaskira udarac. Jasno je kao dan. Samo ne verujem da je toliko glup da izbaci ovo.“

FOTO: Printscreen/Instagram/bakaprase

Baka Prase potom postavlja pitanje ko radi za Pink, usput napominjući da će „uskoro sve izaći na videlo“.

„Način na koji je udarac prikriven je iskusan, tačno se zna ugao kamere, guranje da se zamaskira udarac glavom i slično, što znači da ovako nešto nije rađeno prvi put. Ko radi za ‘nacionalnu televiziju’? Kriminalci? Mafijaši? Plaćenici? Hvala Bogu pa je Masnokosom mozak veličine linija koje šmrče pa je hteo ovim snimkom da od mene napravi pi*ku. Pi*ka sam što nisam uzvratio 3 na 1? Ja imam dokaz da sam napadnut, šta on ima? Koliko mrtvih tela iza sebe? Još jedan Mitrović je počinio ubistvo kolima, da li znate? Gde je ljubavnica? Gde su maloletnice i ku*ve iz klubova? Sve će izaći na videlo, ali da, ja sam pi*ka jer se nisam spustio na nivo malograđana i neandertalaca. Masnokosi država ne štiti kriminalca, bićeš je*an“, zaključuje jutjuber.

BONUS VIDEO: Željko Mitrović sa trubačima rasteruje policiju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (20)