Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Top model Naomi Kembel (49) na svom Jutjub kanalu objašnjava kako se bori protiv koronavirusa, te otkriva kako tokom dana popije skoro 30 "podizača imuniteta", koji bi, između ostalog, trebalo da doprinesu zdravlju jetre, probave, ali i celokupnom imunom sistemu.

Manekenka je poznata po tome što je opsednuta svojim zdravljem i u uobičajenim okolnostima, pa sve oko nje uvek mora da bude čisto, ali ona je u jeku pandemije koronavirusa pojačala svoje mere i dezinfekciju podigla na viši nivo.

Osim što nigde ne izlazi bez zaštitnog odela, rukavica i maske za lice, većinu vremena nastoji da ostane u samoizolaciji kod svoje kuće, a putem Jutjub kanala otkriva kako se može podići i imunitet.

Naomi kaže da dan započinje zdravim smutijem, u koji stavlja više od 10 zdravih sastojaka, među kojima su bademovo mleko, kakao u prahu, artičoka i baobab u prahu, kolagen, moringa u prahu i šipak.

PROČITAJTE JOŠ

„Sada je više nego ikada ranije važno podići i zaštititi imunitet i pobrinuti se za sebe“, objasnila je Naomi i dodala kako, uz smuti, uzima i niz raznih vitamina i suplemenata, uključujući vitamin C, vitamin D, semenke papaje, probiotik, crni kim i huminsku kiselinu.

Naomi Kembl je na svom kanalu objavila i koje vežbe mogu da doprinesu oštem poboljšanju zdravlja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.