Nakon žestokog vređanja Lukas tražio da se ukloni njegov duet s Karleušom

Showbiz 14. jun. 202215:23
Podeli:
Aca Lukas i Jelena Karleuša Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Aca Lukas i Jelena Karleuša žestoko su se sukobili na društvenim mrežama, a povod za svađu bile su koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović.

Naime, Karleuša je stala u Milicinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita „Provereno“ objavila Ana, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon toga pale su teške reči, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtev, uklonjena njihova duetska pesma „Bankina“.

Kada se na jutjubu ukuca naziv numere, nije moguće naći spot koji su snimili Jelena i Aca koji je imao 32 miliona pregleda.

Lukasov menadžer Saša Mirković, potvrdio je za "Kurir" da je on tražio da se pesma ukloni.

"Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa, Jutjub je uklonio pesmu sa kanala Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću. Aca i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinar od te pesme, kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da se “grebe” i zarađuje na brendu Aca Lukas, osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Važiće za sve koji budu neosnovano koristili lik, delo, pesme, vokalno izvođenje Ace Lukasa, ko god to bio", rekao je Mirković.

BONUS VIDEO: Akustični nastup Ace Lukasa i krstarenje Dunavom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar