Najveća antivakserka među poznatima zaratila sa Borisom Džonsonom

Showbiz 14. sep. 202121:42 > 21:49
Podeli:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL, EPA-EFE/MIGUEL TONA

Kris Viti i Boris Džonson kritikovali su danas Niki Minaž zbog širenja, kako su naveli, neistinitog i smešnog mita da vakcine protiv koronavirusa mogu da izazovu impotenciju, ali im je ona nekoliko minuta kasnije odgovorila na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Džonson je rekao da bi radije poslušao najboljeg lekara Engleske o vakcini, a upravo su oni osudili primedbu zvezde, koja još nije vakcinisana.

Minaž je kritikovana nakon što je sinoć svojim pratiocima, kojih ima 22 miliona na Tviteru, rekla da njen rođak neće da primi vakcinu jer je njegov prijatelj navodno postao impotentan nakon što je vaksinisan.

Ovaj muškarac (38) juče je na pomenutoj društvenoj mreži napisao: „Moj rođak iz Trinidada neće dobiti vakcinu jer je njegov prijatelj primio vakcinu i postao impotentan. Testisi su mu otekli. Bio nedeljama udaljen od pripreme za venčanje, sada je devojka otkazala venčanje. Zato se samo molite i pobrinite se da sami odlučite, a ne da vas maltretiraju“.

I Viti i Džonson kritikovali su Minaž kada im je novinar tokom popodnevne konferencije za medije objasnio šta je rekla.

Minaž se posle konferencije ponovo oglasila na Tviteru, a zatim i snimila audio poruku za premijera Džonsona sa komičnim britanskim akcentom, koju je postavila na Tviter i napisala: „Pošaljite ovo premijeru i javite mu da su me lagali. Opraštam mu. Nikome više. Samo njemu“.

A u audio snimku je rekla: „Zdravo premijeru, Borise, ovde Niki Minaž – upravo sam vas zvala da vam kažem da ste jutros bili tako neverovatni na vestima. A ja sam zapravo Britanka. Rođena sam tamo. Tamo sam išla i na univerzitet. Išla sam na Oksford. Pohađala sam u školu sa Margaret Tačer. Rekla mi je toliko lepih stvari o vama. Rado bih vam poslala portfolio svojih radova, budući da ne znate mnogo o meni, ali ja sam velika, velika zvezda u Sjedinjenim Državama“.

Minaž je tada nazvala i Lauru Kunsberg „glupom“ nakon što je politički urednik „BBC News“ citirao njen tvit, rekavši: „2021 svima“.

Minaž nije ostala dužna i odgovorila je odmah na ovu poruku:

„Da 2021. kada se magarci drže za svaki moj tvit, ali ne mogu da dešifruju sarkazam i humor jer ipak ne znaju da čitaju. Odlazi glupane“.

Bonus video: Monika Beluči lepota koja ne bledi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar