Severina, Igor Kojić, Aleksandra Prijović Prija, Filip Živojinović, Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL/E-Stock/Stefan Filipović/Strahinja Kostić

Folker Aca Lukas danas je oženio sina Lazara kojeg je dobio u braku sa prvom suprugom Cecom. Oni su se odlučili za jednostavno veselje u jednom beogradskom restoranu, a pre pevača mnogobrojne estradne ličnosti su odabrale da na nešto drugačiji način obeleže svečani dan svojih naslednika.

Ovo su samo neke od glamuroznih svadbi koje su najpoznatije ličnosti naše estrade organizovale za svoje ćerke i sinove.

Oni nisu štedeli pa smo tokom prethodnih godina imali priliku da vidimo velelepna slavlja.

PROČITAJTE JOŠ

Danica Karić, ćerka Bogoljuba Karića, udala se za Vranjanca Nikolu Stojilkovića, s kojim je pre sklapanja bračne zajednice bila u vezi svega nekoliko meseci.

Na svadbenom veselju je bilo oko 2.000 zvanica.

Severina Vučković i Igor Kojić izgovorili su sudbonosno “da” u hali Genex Impuls, pred oko 600 zvanica.

Prvi ples mladenci su plesali uz zvuke violončela koje je svirala bivša žena Vlada Kalembera. Nakon ceremonije, Keba i Severina su zaplesali, a pevao je Petar Grašo.

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav u novembru 2019. godine.

Na svadbu je pozvano 500 zvanica, crkveno venčanje se obavilo u Hramu Svetog Save, a građansko u luksuznom hotelu, nakon čega se nastavilo veliko svadbeno veselje.

Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića te 2018. godine nazvana je svadbom decenije.

Nezaboravne fotografije mladenaca, koji u kočijama putuju prema Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi obeležile su taj dan. Na licu mladog para sijao je osmeh, a gosti, kojih je kako se tada pisalo bilo oko 900 pristigli su sa svih strana sveta.

Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, Dragana Džajić, i brat Ane Ivanović, Miloš Ivanović, venčali su se u elitnom beogradskom hotelu pred oko 250 zvanica među kojima su bila najveća imena iz javnog života.

Za prvi ples, tek venčani Dragana i Miloš izabrali su romantičnu pesmu Dajane Ros i Vestlajfa „When you tell me you love me“, a mlada je blistala u raskošnoj venčanici.

BONUS VIDEO: Amar Gile otkriva tajne estrade

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)