Najplaćenije zvezde „Granda“: Ko je sve profitirao od takmičenja

Showbiz 01. nov. 202109:28
Podeli:
Foto: Nova.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Mnogi pevači okušali su svoju sreću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i dobili svojih pet minuta da se prikažu u najboljem svetlu pred milionskim auditorijumom. Iz godine u godinu za ovaj tradicionalni muzički šou, čiji je osnivač Saša Popović, ogromno interesovanje ljudi koji se prvo prijave na audiciju, da bi se zatim ako prođu predstavili pred žirijem.

Od septembra ove godine krenula je 15.sezona takmičenja, te su „Zvezde Granda“ za svo ovo vreme iznedrile velike pevače. Neki su svoju sreću prokockali, neki se nisu dovoljno potrudili da održe karijeru, a neki su napravili ozbiljan novac i biznis.

PROČITAJTE JOŠ

Prva sezona, u kojoj su finalisti bili Bane Mojićević, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Stevan Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić svakako su ostavili pečat i njih se svi uvek rado sećaju. Danas svi lepo žive i solidno rade. Za Tanju Savić su Saša Popović i Žika Jakšić govorili da bi postala Lepa Brena 2 da nije učinila neke pogrešne poteze.

Popović je ranije izjavljivao da je Darko Lazić bio najplaćenija zvezda „Granda“. Pevač je toliko bio tražen na terenu pa su menadžeri jedva uspevali da iskombinuju sve obaveze. Dok su drugi pevali za 1.000 evra, Darko je pre nekoliko godina skakao preko 4.000 evra. Međutim, i Darko je zbog bahatosti i turbulentnog života često ljutio Popovića, koji mu je bio kao drugi otac. Tu su i Milan Topalović Topalko, Amar Gile Jašarspshić i drugi.

Od ženskih izvođača izdvojile su se Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Rada Manojlović, koje su napravile ozbiljne karijere budući da svaka ima hitove, ali i zavidnu karijeru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar