Foto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Iako su najlepše žene sveta na fotografijama bez mane i na njima izgleda kao da nemaju problem sa celulitom, istina je drugačija. Čak i jedna od najplaćenijih manekenki sveta, Kejt Mos, muči muku sa onim sa čime milioni žena širom sveta ima problem.

PROČITAJTE JOŠ

Kejt na fotografijama u časopisima izgleda savršeno i bez ijedne mane na telu, ali realnost je malo drugačija.

Paparaci su naime uslikali manekenku dok je šetala gradom u opuštenom izdanju, a na nogama joj se video celulit i opuštena koža.

Međutim, čini se da njoj to ni najmanje ne smeta, te je ponosno šetala u kratkim crnim pantalonama i poslala poruku svim ženama da su nesavršenosti sasvim u redu.

Inače, Kejt Mos je između ostalog poznata i po burnom životu koji je vodila, ali je rešila da to promeni.

Foto: W8 MEDIA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt je u zadnjih nekoliko godina svakodnevno pila alkohol, i čim bi se probudila posegnula bi za pićem i divljala po klubovima. Kako sada prenose strani mediji, ona navodno već dve godine ne konzumira alkohol, te je u potpunosti promenila način života.

Naime, Mos svaki dan započinje jogom, ide da vozi bicikl, i odlazi na spavanje u određeno vreme.

Foto: Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

“U 23 sata moram biti u krevetu, upalim Netflix i brzo zaspim. Obično spavam osam sati dnevno. Probudim se u 8 ujutru, i ako ne spavam tačno osam sati, grozna sam tokom poslepodneva”, rekla je manekenka nedavno.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)