Nada Topčagić: Svi me sabotiraju, kolege ne mogu da mi oproste Ibrahimovića

Showbiz 29. avg. 202121:45
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI/Vesna Lalić/Nova.rs

Slava i poštovanje koje je folk zvezda Nada Topčagić doživela zbog slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, sada je skupo košta. Naime, pevačica se za redakciju Nova požalila da je mnogi sabotiraju jer ne mogu da podnesu njen uspeh i sreću, pa zbog toga trpe i njeni koncerti koji se, kako kaže, namerno otkazuju.

– Toliko sam se sklonila da više ne znam gde, jedino više vazduh da ne udišem. To mi jedino preostaje. Imala sam nekoliko poziva, trebala sam da gostujem u nekim gradovima, odnosno zvao me je komšija da mi saopšti da će me zvati neki organizatori da pevam velike koncerte. Međutim, od toga ništa nema. Svi su drugi pevali, osim mene. Neko me ozbiljno sabotira, a ja ne znam ko. Jednostavno sam znala da će tako biti i da me niko neće pozvati. Jednostavno, ja sam toliko sklonjena. Šta im sada smeta? Jedino da više ne postojim i to je to. Ja ne razumem zašto se to dešava i šta sam zgrešila. Ne vučem menadžere za rukav, ne zovem prva da me angažuju da pevam, ne radim ništa apsolutno. Evo, kad sam tebe pozvala da ti kažem: „Piši ovo i ono“. Nikad! Uvek sam sve iskreno pričala o sebi, nikad laži. Eto, držim se po strani. Šta je sad u pitanju? Ko je sad ljubomoran i zavidan? Ja ne znam – rekla je Nada i dodala da više nikome neće govoriti gde peva.

Nada Topčagić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

– Čačkaju me da svih strana. Rekla sam sebi ds ću se skloniti do kraja godine. Više neću ni objavljivati na mreže gde pevam i radim, od sad sve čuvam za sebe. Bilo je zvanja mnogo, ali sam namerno sve odbila i otišla sam na more. Spakovala sam kofere i uputila se tamo. Međutim, ni na moru nisam imala mira. Ljudi su oko mene bili sa svih strana, snimali me i slikali, mislili da će nešto da vide, a ja na plažu išla opasana u jorgane – kazala je Topčagićeva.

Foto: EPA-EFE/Jonas Ekstromer SWEDEN OUT

PROČITAJTE JOŠ

Nada ističe da joj mnoge kolege nisu čestitale na tome što se njena pesma „Jutro je“ čula na Sanremu u pratnji Ibrahimovića. Takođe, ona kaže da estrada ne može da podnese njenu krunu.

– Shvatam da teško svi prihvataju ovo što se izdešavalo oko Ibrahimovića. Evo, otkriću vam da me je nedavno, dok sam boravila na moru, pozvao jedan moj kolega. Ne mogu vam otkriti ko je u pitanju, ali rekao mi je: „Nado, prestani više da objavljuješ Ibru, poludeće svi“. Stavio mi je do znanja da su mnogi ljubomorni na to što me Ibro voli, poštuje i sluša moje pesme. Eto, ja ću sad to namerno da radim – rekla je Nada i dodala da se njenoj sreći jedino Dragana Mirković iskreno radovala.

– Samo je Dragana Mirković čestitala i nedavno me pohvalila u intervjuima. Jedino je ona normalna i bez sujete, zato joj je Bog dao sve što ima – završava Nada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar