Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Goga Sekulić je juče popodne sletela iz Ciriha u Beograd, a njen suprug je ostao u Švajcarskoj zbog poslovnih obaveza. Kako portal Nova.rs saznaje, pevačica je zbog puta testirana na koronavirus, da bi nakon nekoliko sati dobila rezultate da je negativna, dok je njenom jednoipogodišnjem sinu Vasilij Andreju izmerena samo telesna temperatura.

„Ona je test u Švajcarskoj platila 300 franaka kako bi izbegla 14 dana karantina u Srbiji. Međutim, da je sačekala samo jedan dan, prošla bi besplatno, jer je od danas ukinuto testiranje kada se iz strane zemlje ulazi u Srbiju. Gogu je to jako iznerviralo, budući da je i avionsku kartu platila duplo, odnosno 320 franaka“, kaže naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ

Prema našim saznajima, Sekulićeva morala je da se vrati u Beograd zbog poslovnih obaveza, koje nije mogla nikako da odloži.

„Goga je trebala da dođe u Srbiju pre mesec dana zbog novih projekata koje priprema, ali nije bilo mogućnosti za to jer su zatvorene granice. Pored toga, tu su obaveze oko vrtića i najverovatnije će njen sin produžiti boravak“, zaključuje izvor.

Pozvali smo pevačicu za komentar i ona je potvrdila naša saznanja.

View this post on Instagram

? #happy #love #gogasekulic#zurichsee

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

„Tačno je. Stigla sam juče kasno popodne. Ne znam gde ću pre – dete, obaveze, stan, ludilo. Vodimo računa o svemu, nećemo se preterano kretati napolju dok sve ne prođe“, rekla je Goga za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)