Marina Tucaković, koja je preminula 19. septembra u 68. godini, biće sahranjena danas na beogradskom Novom groblju. Njena porodica će, po njenoj poslednjoj ženi, Marinu sahraniti pored sina Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

Iako je porodica insistirala na tome da se Marina sahrani u krugu najužih članova porodice, na sahranu pristižu mnoge poznate ličnosti, dok njen suprug Aleksandar Radulović Futa i Milan Radulović Laća primaju saučešće.

Povorka je upravo krenula.

Među prvima je stigao Oliver Mandić, potom Žika i Jelena iz grupe, zatim Željko Joksimović i Jelena Karleuša, a tu je i Saša Matić.

Oliver Mandić Foto: E-Stock_Caslav_Vukojcic

Pevač Zdravko Čolić poslao je venac s natpisom „Poslednji pozdrav dragoj Marini“.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

PROČITAJTE JOŠ

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar