Tamara Grujić Foto: Zoran Lončarević

Tamara Grujić šokirala je publiku nesvakidašnjom anegdotom.

Tamara Grujić, voditeljka „Radne akcije“ svojevremeno je ispričala anegdotu o tome kako ju je suprug Vuk Đoković cele noći tražio po jednom hotelu, dok je ona zaspala pored tonca svoje emisije, u susednoj sobi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pre par meseci Aleksandar, arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva, pola tri ko veli ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: ‘Tamara, Tamara’“, ispričala je voditeljka, pa nastavila:

„U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: ‘Gde je Tamara, je l’ kod tebe’, a ovaj kaže: ‘Ne’. Dva sata su me zajedno tražili od dva do četiri ujutru i onda mu je Vuk rekao: ‘Nema veze ona se uvek vrati’“, ispričala je kroz smeh Tamara u emisiji Marije Kilibarde.

Tamara Grujić Foto: Zoran Lončarević

‘Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?“, kažem: „’Ja otišla kod Brane’“, rekla je voditeljka i dodala:

„Dva ujutru ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene.“

Ispostavilo se da Tamara zapravo mesečari.

„Dugo nisam mesečarila, u dvadesetim recimo nisam uopšte, počela sam od kako sam sa Vukom, koji me tako usred noći uhvati kako stojim kao kip u ćošku. Onda me on uhvati pa me vrati jer čoveka koji mesečari ne treba buditi. Primetili smo da je čerka Lenka to nasledila od mene“, rekla je ona.

Tamara je u braku s Vukom Đokovićem sa kojim je 2019. godine dobila i ćerku Lenku.

BONUS VIDEO: Najveći gubitnik – voditeljka Hristina Popović