Muke Nataše Bekvalac: Nemam tepihe, nameštaj mi je pojeden, živim kao čergarka

Podeli:
Nataša Bekvalac Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poznato je da Nataša Bekvalac mnogo voli pse, a nedavno je jednog i udomila, kada ga je pronašla ugroženog na ulici. S obzirom na to da sada ima tri psa, često se na Instagramu žali kako joj nije baš lako.

Pevačica je priznala da joj psi često zadaju glavobolje, a sada je pokazala i kako izgleda njen dom nakon što su joj psi uništili enterijer.

Naravno, našalila se u svom stilu, jer je njena ljubav prema životinjama bezuslovna, pa čak i kada su nevaljali i neposlušni.

Nataša Bekvalac
Foto: Instagram/bekvalceva

„Nemam tepihe, nemam zavese, nemam trpezariju, pojedena je… I garnitura je pojedena, živim kao čergarka… To je sve što imam da kažem u vezi sa svojim životom…“, napisala je ona.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, Bekvalac je nedavno na putu pronašla štene, koje je bilo u teškom stanju, te mu je odmah pružila adekvatnu pomoć, udomila ga i o svemu obavestila pratioce na Instagramu.

Nataša je štene odvela kod veterinara, nahranila ga i dovela u svoj dom, dok se ne oporavi i ne bude spreman da ga neko ne udomi.

„Ljudi, danas sam na putu za Čenej našla ovo štene, prebijeno do te mere da smo mislili da je pregaženo. On se toliko boji ljudi, da je na moj pokušaj da ga pomazim počeo da vrišti. Uzela sam ga naravno, jedva stavila u gepek i povele smo ga kući“, napisala je ona.

Nakon toga ga je odvela kod veterinara, a pozabaviće se i njegovim analizama koje planira da mu uradi, kako bi bila sigurna da je sasvim dobro. Posle svega, pevačica je psa dovela kod sebe kući, gde se kuca vidno bolje osećala.

„Sutra ćemo videti njegovo zdravstveno stanje i čim bude bio vakcinisan i potpuno oporavljen biće spreman da bude član nečije porodice. Ovaj dečko stvarno to zaslužuje“, napisala je tada Nataša.

Bonus video

Nataša Bekvalac primila treću dozu vakcine

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar