Milica Dabović Foto: Printscreen Instagram/ stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je otvorila je profil na sajtu za odrasle, na kome naplaćuje intimni sadržaj.

Ona je odlukom da otvori svoj profil na „OnlyFans-u“ zgranula javnost, te su tim povodom krenule razne spekulacije i osude zbog prodaje golišavih fotografija, međutim, po svemu sudeći, ona ne mari mnogo za negativne komentare.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok pojedini, podržavaju Milicu Dabović, u nameri da naplati to što izgleda kao bomba u 40. godini, ima i onih koji je „razapinju“ na društvenim mrežama.

Milica je često odgovarala na prozivke pratilaca na Instagramu, ali ovog puta je reagovala na društvenoj mreži zbog stare slike.

Jedan tviteraš je objavio staru sliku Milice Dabović na kojoj pozira sa psom i na kojoj su joj usne tanje nego što su danas.

Milica se brzo oglasila i odgovorila mu: „I, šta je tu loše, slika od pre više od 10 godina? Uradila usne i možeš opet da mi se sagneš!“.

Vrlo brzo usledeo je i odgovor istog korisnika: „Očigledno je da nisi bez silikona, ali si zato prostakuša samo takva. I tvoje fotke i rečnik oličenje jevtinoće“.

Ubrzo su se u raspravu uključili i ostali Miličini pratioci koji su zaratili oko iste stvari – jedni su je pravdali, dok su drugi u šoku rekli da je „trebalo da se zaposli u marketu i pošteno zaradi za svoje dete“.

BONUS VIDEO: Milica Dabović o maltretiranju