Monika i Čendler su u seriji par, a u realnom životu rođaci

Podeli:
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

U "Prijateljima", jednom od najpopularnijih sitkoma svih vremena, Metju Peri i Kortni Koks svoju ljubav su krunisali brakom. Međutim, malo je poznato da u stvarnom životu, njih dvoje to ne bi mogli ostvare, budući da su u srodstvu.

PROČITAJTE JOŠ

Samo nekoliko sati pre nego što je napokon prikazano ponovno okupljanje „Prijatelja“, otkriven je zanimljiv detalj oko dvoje glumaca hit serije. Naime, Metju Peri i Kortni Koks, koji su u seriji glumili Čendlera i Moniku i koji su na kraju završili u braku, u stvarnom životu su rođaci.

Prema istraživanju web stranice MyHeritage, otkriveno je kako su 51-godišnji Metju Peri i pet godina starija Kortni Koks zapravo u srodstvu, iako doduše u daljem. Naime, pomnim istraživanjem otkriveno je da su „povezani“ u 11. kolenu, i to preko Vilijama Osberna Haskela III i Elen Haskell, bračnog para koji je živeo u Engleskoj u 17. veku.

Elen i njena dva sina imigrirali su u Ameriku 1635. godine, a Metju Peri povezan je s njenim sinom Vilijamom, čiji je pak brat Rodžer direktan predak Kortni Koks.

„Dobro smo i pomno proučili sve, proverili više puta svako ime i pronašli puno dokaza koji to potvrđuju, zbog čega i tvrdimo da su u srodstvu“, rekao je glavni istraživač MyHeritage stranice, Roi Mandel, te dodao:

„Ovo i ne treba da čudi. Zapravo, sve ima smisla kada odete toliko generacija unazad, velike su šanse da su ljudi povezaniji nego što misle.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar