Monika Beluči o bivšem suprugu: Ne vodi računa o deci

Showbiz 08. apr. 202012:50 > 14:11
Podeli:
Foto:EPA/ALESSANDRO DI MEO

Italijanska glumica Monika Beluči u novom intervjuu za inostrane medije govorila je o životu u samoizolaciji, te se dotakla i bivšeg supruga, glumca Vensana Kasela, navodeći da sama brine o dvema ćerkama, jer je on, kako je rekla, nezainteresovan.

Glumica je u intervjuu rekla da se njen svet vrti oko ćerki, te da se oseća tužno i povređeno jer bi, kako je rekla, želela da se njen bivši više posveti svojoj porodici, pošto se, prem njenim rečima, ne bavi dovoljno zajedničkim ćerkama.

PROČITAJTE JOŠ

„Nadam se da će Vensan u jednom trenutku početi da brine o svemu ovome“, izjavila je Monika u intervjuu, što je ujedno i njen prva zamerka na račun bivšeg supruga od kojeg je godinama razdvojena.

Ona se u intervjuu takođe osvrnula i na trenutno stanje pandemije virusa u svetu, te je istakla da često razmišlja o roditeljima.

„Izolacija nas je naterala da se ponovo spojimo, razmislimo o svemu. Prava ljubav, prijateljstvo i porodica su bitni. Moji roditelji imaju 83 i 77 godina i mislim mnogo o njima. Situacija u Francuskoj je strašna, ali svako veče kada vidim broj mrtvih u Italiji, zaprepastim se. Imam kamen na srcu, ja sam empatična i osećam bol drugih“, zaključila je glumica.

Foto:EPA/LUCAS DOLEGA