Duška Vučinić. Foto: E-stock/Stefan Filipovic

Tokom svakog prenosa Evrovizije, iz godine u godinu, vodi se ista debata: da li Duška Vučinić preteruje u kritikama evrovizijskih takmičara i zašto ne može da bude malo blaža u iznošenju svog ličnog stava?

Svi koji prate ovo muzičko takmičenje na Javnom servisu nisu mogli da ne primete komentare Duške Vučinić koji nesumnjivo odstupaju od onog što bi se smatralo uobičajenim vođenjem televizijskog programa.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je bilo i sinoć, pa smo mogli da čujemo kako bi jednoj od takmičarki „bilo bolje da se fokusira na akrobatiku“, kostimograf Malte bi „možda mogao da razmisli o svom učinku ove godine“, a često je ponovljen isti komentar o gužvi u Ahoj areni i „ljudima bez maski“.

Komentatorki se godinama prebacuje i to što nije preterano entuzijastična tokom prenosa, pa su se mnogi na društvenim mrežama i sinoć zapitali: da li Duška Vučinić uopšte voli svoj posao? Drugi, pak, u njenom načinu vođenja programa vide očiti sarkazam i „pokušaj da od predvidivog takmičenja napravi nešto zanimljivije“.

Evo nekih od komentara na društvenim mrežama.

„Duška Vučinić ima najbolji posao na svetu ljudi je l kapirate da ona radi u najgorem slučaju tri dana godišnje“, napisao je jedan tviteraš.

„Duška Vučinić kao da ne prenosi #Eurovision, ovo zvuči kao da čita uputstvo za sastavljanje nuklearnog reaktora“, glasi jedan od komentara.

„Treba mi jedna Duška Vučinić da me vređa kad napravim neko sranje.“

„Duška Vučinić nacionalno blago.“

„Islanđani su bili pregotivni, a Duška Vučinić iz godine u godinu sve ozlojeđenija, ne znam zašto se i dalje bavi ovim.“

Nova.rs pokušala je da dođe do Duške Vučinić, da čuje i njenu stranu priče, ali bez uspeha.

Pobednik 65. Pesme Evrovizije je italijanski bend Måneskin s pesmom „Zitti E Buoni“. Grupu čine pevač Damiano, Viktorija, Tomas i Itan, a bend je formiran pre šest godina, tačnije 2015. Srbija i devojke iz grupe Hurricane zauzele su 15. mesto.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (65)