Vujadin Savić i Mirka Vasiljević Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je danima glavna tema zbog navodne udaje za fudbalera Vujadina Savića s kojim je više od deset godina i ima četvoro dece.

„Pometnja“ o tome da li su se konačno venčali nastala je pre nekoliko dana kada je fubaler objavio fotografiju sa jedne svadbe, na kojoj je uz Mirkino ime stajalo njegovo prezime.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica je sada objasnila da joj ova tema postaje mučna, kao i da se još uvek nisu venčali samo zato što „nemaju vremena“.

„Ne volim da dajem izjave u trenutku kada moja karijera nije tema, niti da produbljujem priče koje nemaju veze sa istinom, ali evo da konačno stavim tačku na spekulacije da smo se venčali. Bili smo na proslavi gde su svi gosti dobili kartice sa svojim imenom i prezimenom, pa tako i nas dvoje. Samo što je na mojoj pisalo Vujadinovo prezime. On je iskoristio priliku da se našali i objavio je fotografiju te kartice na svom Instagram profilu, a odatle je krenula priča da smo se venčali. Kao što znate, nemam društvene mreže, pa se ne razumem sasvim u to kako funkcionišu“, navela je glumica, a potom otkrila razloge zbog kojih se još uvek nije udala.

„Ne postoji ništa spektakularno što bih mogla da kažem, a da to već godinama ne ponavljam kada je reč o našem venčanju. Iskrena da budem, ta tema mi je postala naporna, ali i smešna. Godina za godinom, dogurali smo do dvanaest i nismo našli vremena da to organizujemo s obzirom na to da smo tokom godina stekli mnogobrojne prijatelje i spisak zvanica svakako ne bi bio mali. Od venčanja nam je oduvek bilo važnije zajedničko vreme kog uvek fali zbog obaveza oko dece, njegovih poslovnih angažovanja, mog posla, selidbi… Vujadin bi poput svakog muškarca venčanje organizovao za dva dana, ali ja sam ta koja bi volela da se pobrine o svakom detalju. Kako bismo oboje želeli da nam to bude jedino venčanje, ne želim da to uradim na brzinu. Iskustvo mojih drugarica koje su se udavale pokazalo mi je da čovek mora da se posveti organizaciji venčanja bar godinu dana, a mi od devet selidbi u poslednjih nekoliko godina zaista nismo imali to vreme“, zaključila je Vasiljevićeva za „Alo“.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)