Mina Kostić. Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica je ispričala na koje načine su je izneverili bivši partneri.

Mina Kosatić nedavno je proslavila 47 rođendan. Kako kaže, nikada nije bila srećnija, a ono o čemu i dalje mašta je prava ljubav.

Popularna pevačica je u „Pulsu Srbije“ otkrila da ju je ljubav mnogo koštala –  i emotivno i novčano.

PROČITAJTE JOŠ

„Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno. Udala sam se i sve sam stavila na njegovo ime. I zgradu koju sam gradila, koju smo Džej i ja finansirali. I kola i njegova kuća. Pokradena sam na pravdi Boga, ali to se dešava svim mojim koleginicama“, ispričala je u emisiji Mina, koja ima ćerku sa kolegom Igorom Iksom, i sa kojim je posle rastanka ostala u dobrim odnosima.

„Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam“, objasnila je Mina, koja nije do kraja izgubila nadu u ljubav muškarca, ali za nju je, pored deteta, najvažnija ljubav prema Bogu.

„Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno“, zaključila je Mina Kostić.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović o dečku i udaji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)