Jovana Jeremić, Milomir Marić Foto: Nova.rs

Poznati voditelj se oglasio nakon objave Jovane Jeremić koja ga je napala zbog njegovih reči na njen račun u jutarnjem programu.

Jovana je oštro odgovorila Milomiru, te je kazala da je ona njegovo najveće remek delo i najveća kazna.

PROČITAJTE JOŠ:

Jeremićeva se pronašla uvređena nakon „Jutarnjeg programa“ u kojem ju je navodno omalovažavao. Jovana se najpre zapitala da li je to hvala za sve godine rada i saradnje, pošto Milomir, prema njenim rečima i „dan-danas živi od šera koji je ona postavila“.

„Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće“, poručio je Marić kratko za „24sedam“.

Podsetimo, Jovani se nije svideo način na koji je Milomir govorio o njoj.

„Milomir Marić je čovek pored kojeg sam ja provela deset godina i ja jako dobro poznajem svog učitelja Marića. Ja sam imala tu sreću da me otkrije Aleksandar Tijanić, a da mi šansu pruži Marić i ja to jako poštujem, za razliku od njega, koji je otkako sam otišla sa te televizije na svaki način pokušao da minimalizuje moj rad. I dan-danas jutarnji program i Marić žive od mog nekadašnjeg šera! Treba da me urame, jer je Jovana Jeremić na toj televiziji ostavila dušu i mladost, a da bih sad dobila šta? Da se Milomir Marić sprda?!“, zapitala se ona jednako oštro, prenosi „Informer“, da bi ona zatim nastavila o tome kako i posle svega svakako nema ništa lično protiv nekadašnjeg mentora.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)