Miljanu Kulić privela policija, prijavila je majka

Showbiz 17. maj. 202021:31 > 21:35
Podeli:
Foto: Vesna Lalić

Bivša učesnica rijalitija Miljana Kulić privedena je danas prekršajnom sudiji u Nišu, zbog sumnje da je prekršila meru zabrane prilaska majci Mariji, ali je, kako nezvanično saznajemo, odlukom ovog suda oslobođena.

Foto: Vesna Lalić

 

Policija je navodno od sinoć tragala za Kulićevom, kada je majka prijavila da je dolaskom u njihovu kuću prekršila zabranu koja joj je zbog navodnog nasilja u porodici izrečena 7. maja. Miljana je, kako dalje saznajemo, pronađena danas popodne, a zatim privedena sudiji za prekršaje. Iako joj je pretila kazna do dva meseca zatvora, izvukla se, jer je Marija navodno promenila iskaz dat policiji, tako da ju je sudija nakon sprovedenog prekršajnog postupka i saslušanja svedoka, oslobodio odgovornosti, pošto nije postojao nijedan dokaz da je zaista prekršila meru.

PROČITAJTE JOŠ

Prema daljim saznanjima, Miljana ni do sada nije poštovala zabranu prilaska i komunikacije sa majkom, ali je Marija ćutala i trpela njene posete i ponašanje koje je juče kulminiralo. Majka navodno Kulićevu štiti i zbog unučeta, oko koga je i izbila prvobitna svađa, kada je Marija pokušala da spreči Miljanu da prokocka sve pare stečene u rijalitiju.

Podsećanja radi, mediji su i ranije pisali o tome kako Miljana Kulić sve više troši na kockanje, a kad potroši svoj novac, traži od Marije da joj da još, dok ona nastoji da uštedi za malog Željka. O njihovim svađama javno je govorio i Miljanin otac Siniša Kulić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar