Milica Todorović plakala u emisiji: Dešavalo se da nemam gde

Showbiz 04. jun. 202111:32 > 11:39
Podeli:
Milica Todorović Foto:printscreen/tv prva/"Šok Tok",

Milica Todorović bila je gošča emisije "Šok tok", te nije mogla da obuzna emocije nakon što je režija pustila izjave njene porodice, prvenstveno majke Jasmine, koja je govorila o teškom životu pevačice u detinjstvu.

Poznato je da je MIlica veoma vezana za svoje roditelje i svoj rodnin grad Kruševac obilazi čim se ukaže prilika, međutim sada je njena majka otkrila manje poznate detalje o njenoj karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je ispričala njena majka Jasmina, dešavalo da tokom učešća u Zvezdama Granda, Milica nije imala gde ni da prespava kada doputuje u Beograd.

„Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu, jer je ona to zaslužila“, rekla je majka poznate pevačice.

„Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke“, rekla je Jasmina Todorović, a Milica je zaplakala.

„Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štit oko sebe“, rekla je Milica.

„Počela sam sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju“, rekla je Milica i potom joj je pušten video snimak na kom je njen sestroić Danilo.

„Ovo je moja prva ljubav, kad treba da izbacim neku brzu pesmu ja njega pozovem i pitam ga za mišljenje“, u suzama je ispričala Milica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar