Milica Todorović Promocija knjige Vesne Dedić
Milica Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Milica Todorović tek što se vratila sa odmora iz Egipta, odmah je pojurila na javne skupove. Nakon dužeg vremena folkerka je letovala sa drugaricama, iako je prethodnih godina uvek odmarala sa tadašnjim aktuelnim momcima.

PROČITAJTE JOŠ

„Egipcani su šašavi, tamo su me zvali: „Five star“. Čuli su da sam pevačica, pa je na plaži svaki dan bilo ludilo. Naučili su malo srpski jezik, pa su mi govorili „Kako si lepa“, rekla je Milica, pa se osvrnula na letovanje u Egiptu sa bivšim dečkom Radetom Kovačevićem, rođenim bratom njenog kolege Saše Kovačevića.

„Ove godine nisu nudili kamile za mene, ali kada sam bila sa Radetom Kovačevićem pre 10 godina, njemu su nudili 12 kamila za mene. Rade je rekao: „Nikako“, a oni su ga pitali da li ima makar sestru“, kazala je Todorivićeva, koja čeka da se opet zaljubi u pravog.

Milica Todorović Promocija knjige Vesne Dedić
Milica Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Milica je otpevala pesmu za roman Vesne Dedić, koji je sinoć promovisan. Ona je istakla da se prilično pomučila na tom projektu.

„Da bih dobro otpevala pesmu (za Vesninu knjigu) pokušavala sam da uđem u depresiju, grebala sam se u studiju, kapljice znoja su mi lile da bi ispalo kako treba. Postojali su momenti kada sam gubila sebe, neke situacije su me razočarale, pa sam upadala u depresiju. Moja mama ne voli kada izgovorim tu reč, kaze:“ Nemoj sada da te udarim, kakva depresija“. Ali brzo se dignem, ja sam pozitivna osoba“, oktriva folkerka.

Milica Todorović Promocija knjige Vesne Dedić
Milica Todorović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Milica ističe da bivšeg direktora „Grand“ produkcije, Sašu Popovića doživljava kao oca još iz takmičenja „Zvezde Granda“, a da sa Lepom Brenom nikada nije bila u bliskim odnosima.

„Bilo je super kod Brene, samo što sam bila malo nervozna jer mi je Žika u 16h rekao da je žurka u 19h. Stigla sam na žurku u 21.30h i svi su sedeli. Ja sam prva ustala da igram i pevam i žurka je mogla da počne. Onda je skočila i Brena da peva, ja sam rekla: „Tišina, gazdarica je ustala“. Brenu nikada nisam zvala za savet, jer nismo ostvarile takav odnos, a Sasu uvek zovem. Mogu u bilo koje doba dana i noći da ga pozovem, njemu treba dići spomenik. On se prema svima nama postavio kao tata. Pita nas da li smo gladni, da li nam treba nešto. Kada sam se takmičila uvek je pitao mene i mamu da li imamo gde da prespavamo, da li imamo para za prevoz. Ume da me kritikuje. Rekao mi je jednom za pesmu „Sve je uzalud“ da ništa ne valja. Posle mi je prišao i rekao: „Milice, pogrešio sam, ovo jeste hit“, završama pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)