Foto:Nova S

Pevačica Milica Todorović razbesnela se kada je videla da je njena mlađa koleginica Lena Čolak snimila kaver i spot za njenu pesmu "Konačna odluka".

Naime, Milica je objasnila da je to sve urađeno bez njenog znanja, a uz to je zamerila što ni ona nije još snimila spot za tu numeru. Todorvićeva je saznala da Lena ima spot već kada se pojavio na jutjubu.

„Jako sam zamerila što je moja pesma obrađena i što je snimljen spot za moju pesmu za koju ni ja nisam snimila spot. Nisam zamerila Leni, ali jesam Suzani Dinić, kod koje je ona išla u školu pevanja. Nije mi bilo jasno kako neko može da snimi spot za moju pesmu, a ja spot za tu pesmu nemam. Pa sam se pitala kako to ide sa jutjubom. Devojka mi uzela pesmu, i snimila spot. Onda su mi objasnili da je to samo cover i ja sam rekla, ok. Lepo je Lena to otpevala“, rekla je pevačica za Alo.

Lena je inače poznata po jednom muzičkom takmičenju u kom je učestvovala, ali i po specifičnom izgledu, pogotovo kosi koja je s jedne strane plava, a sa druge crna.

Foto: Printscreen/youtube