Milica Pavlović i Ana Nikolić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je priznala da je tužila koleginicu zbog pesme.

Pesma “Provereno” koja se našla na albumu Milice Pavlović u rekordnom roku postala je veliki hit.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekoliko dana kasnije, pojavio se demo snimak iste pesme koju izvodi Ana Nikolić. Problem i ovaj “estradni rat” razbuktao se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju, a već nedelja strasti se ne smiriju. Međutim, atraktivna Leskovčanka je odlučila da pravnim putem potraži rešenje.

„Nije me Ana kontaktirala u međuvremenu. Lično želim da stavim tačku na tu priču, zato što iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pesmu, a potom zavolela i zajedno sa mnom napravila hit, ja sam srećna“, rekla je Milica, a potom dodala da je ceo slučaj predala svom pravnom timu.

„To znači da je stvar u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji. Ali kao što sam već rekla od mene se zaista pogrdne reči neće čuti. Mislim da je narodu jasno kako stvari stoje“, objasnila je Milica, a potom se dotakla koleginica koje je nisu podržale u njenom obraćanju javnosti kada je ceo slučaj iznela na svetlo dana:

„Koleginice koje me nisu podržale isključivo govori o njima. Ne što me nisu podržale, već što na ovu priču nisu odreagovale onako kako trebaju ljudi koji se bave muzikom na pravi način. Ali opet svako radi onako kako misli da treba i tako mu se vraća u životu.“

BONUS VIDEO: Milica Pavlović o partneru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare