Milica Pavlović Foto:G.G./ATAImages

Popularna pevačica niže uspehe u svojoj muzičkoj karijeri, pa nakon što je objavila album "Posesivna" koji je postigao ogroman uspeh, vredno radi i stalno nastupa.

Međutim, put do uspeha bio je trnovit.

PROČITAJTE JOŠ:

Milica se prisetila odrastanja i brojnih emotivnih momenata.

„Sećam se, od prvog honorara renovirala sam baki i deki kuhinju u porodičnoj kući u Bunibrodu, njihovoj sreći nije bilo kraja. To me je naučilo da ću i ja biti srećna samo kada sve što imam i mogu da podelim sa ljudima koji su mi važni i koje će to usrećiti“, ispričala je Milica za „Story“.

Kako je više puta isticala, najbitnije osobe u njenom odrastanju bile su baka Rada i deka Vladimir. Pevačicu je prvo napustio deka, a onda je ostala i bez majčinske figure kada je preminula njena baka.

„Baka Rada je u mom životu imala majčinsku figuru i sve što se dešavalo u pethodnom periodu ostavilo je veliki trag na mene, moje emocije, moju ličnost. Verujem da je na neki način prepoznala momenat kada može da me ostavi da sama nastavim dalje, da me ostavlja u rukama moje publike i da ću uz njihovu ljubav uspeti lakše da preživim ove teške momente“, rekla je Pavlovićeva, pa je dodala:

„Sigurna sam da me baka Rada i deka Vladimir zajedno posmatraju, da su ponosni na mene i da su ponosni na sebe, jer sve što ja jesam danas dugujem njima, njihovoj posvećenosti, ljubavi, želji da izrastem u stabilnu i samostalnu ženu. Zahvalna sam životu što sam kao beba od samo tri meseca došla u njiihove ruke i, da mogu da biram, odabrala bih da sve bude isto ovako. To su najdivniji ljudi na celom svetu, moje životno blago i bila je prava privilegija i blagoslov da odrastem uz njih dvoje.“

Milica je istakla da je bila dobra unuka, te da je nisu „zavela svetla velikog grada“, pa da misli da su njeni najvoljeniji otišli ponosni na nju.

„Znam da su sa ovog sveta otišli ponosni na mene. To je za svaku vrstu mira i spokoja. Ovo je za mene najveći gubitak u životu i zatekao me je u momentu kada doživljavam i jedan od največih uspeha u karijeri, pa verujem da mi i ljubav publike na neki način trenutno ublažava rane. Ali svaki moj dan počinje i završava se sa istim mislima koje su posvećene njima“, rekla je pevačica za „Story“.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Kako mi je Vlado Georgiev pomogao kad mi je bilo potrebno

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.