Milica Pavlović Jahorina Muzički festival
Milica Pavlović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Popularna pevačica Milica Pavlović oglasila se povodom incidenta na jednom njenom nastupu kada je dečku iz publike uzela i bacila telefon.

Pročitajte još:

Naime, snimak incidenta kruži društvenim mrežama, a sada je Milica na svom Instagram profilu objasnila šta se desilo i da je dečku iz publike bacila telefon jer je, kako je napisala, pokušao da snimi ispod njene suknje.

„Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje“, počela je Milica objavu i nastavila:

„Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da „pokušavaju da im se zavuku pod suknju“ i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta.

„Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer ovo je jedan vid se***lnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo. I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu. Ako to uopšte mogu d razumeju i shvate“, navela je Milica.

„Devojke glavu gore, suprostavite se ovakvim muškarcima i pokažite im gde im je mesto. To što smo nežniji po ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje“, napisala je Milica.

Milica je dobila projnu podršku od svojih pratilaca, a pevačica i članica grupe „Hurricane“, Sanja Vučić, prokomentarisala je koleginicinu objavu i podelila da je i ona imala iste „scene“.

„Nebrojano puta se desilo, i svaki put sam na mikrofon rekla! Mora da postoji doza poštovanja i vaspitanja! Nedopustivo“, prokomentarisala je Sanja.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Kako mi je Vlado Georgiev pomogao kad mi je bilo potrebno

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)