Milica Dabović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ovo niko nije očekivao.

Bivša košarkašica Milica Dabović privukla je mnogo pažnje nakon što je otvorila profil na sajtu za odrasle.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, njene fotografije na „Only Fansu“ su naišle na podeljena mišljenja javnosti. Kako je bilo mnogo negativnih komentara, Milica je donela novu odluku koja će svakako promeniti njen život.

„U nekom od svojih čestih, poznatih ludila, došla sam do saznanja da meni nije od velike važnosti šta ljudi pričaju i misle, šta novinari pišu, šta voditelji pitaju. Meni je najvažnije kako se ja osećam, da budem iskrena ne sa drugima, nego prvo sama sa sobom, a onda i idem dok god mogu da pratim tempo! To sam što jesam, ne može me niko ugurati u kalup jer je meni i svemir tesan… ne može me niko učiti koracima jer ja sam rođena sprinterka, bila proglašavana kao najbolji kradljivac lopti i dobila brojna priznanja! Ne možeš me ni dovesti u red jer sam godinama kapiten“, napisala je ona na Instagramu.

Kako je najavila planira povlačenje iz medija.

„Ne mogu po šablonu jer ga osmišlja moj um, ne mogu biti mala kada mi je srce veliko, ne umem biti lagana kada je sve oko mene teško, nisam mirna kada mi je duh nemiran, moje biće je neuhvaljivo, a mašta je ogromna! U meni dobrota živi. I opet sam ponosno stavila osmeh na lice. Vešto stavila osmeh na lice i kada mi do života nije. A u dubini duše… razmisljam šta je sa ljudima, zar su toliko zli, podli i zajedljivi, da li je moguće da jednu reč nemaju u sebi koja bi usrećila druge, zašto gledaju mane pored toliko vrlina, zbog čega ne vole kada ljubav živi, oživljava i jača?… Dovoljno sam trpela! Dotakli smo dno! Oprošteno vam je! Povlačim se iz medija“, dodala je Milica Dabović.

BONUS VIDEO: Milica Dabović Live

Komentari

Svi komentari (11)