Aleksandar Milić Milii Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kompozitor i producent Aleksandar Milić s profesionalne tačke ocenio je nastup naše predstavnice na "Pesmi Evrovizije".

Član produkcije „Zvezda Granda“ i autor brojnih hitova oduševljen je porukom koju je Konstrakta uputila.

PROČITAJTE JOŠ:

„Konstrakta je fantastična. Jednostavno mislim da je poruka koju je ona uputila i nama i svetu odlična, ističe koliko je bitna čistota uma, to je jedan originalan koncept. Drago mi je da je konceptualnu umetnost napravila viralnom na našim prostorima“, rekao je Mili u emisiji Sceniranje“, pa se osvrnuo na priče da je „Pesma za Evroviziju“ bila nameštena.

„Ne, ne, to je nemoguće. Vidite i sami kakva je reakcija, čak i svetske zvezde na to reaguju. Tu se vidi da nije ništa namešteno“, dodao je on.

Ana Đurić Konstrakta u javnosti je govorila o tome kako je pripremila svoju decu na negativne komentare na društvenim mrežama.

„Mi dosta pričamo sa decom, ali uvek im kažem „To niste vi, to je vaša mama, biće svakakvih komentara, ako vam neko nešto kaže prosledite ih do mene“. Svi u mojoj porodici znaju šta radim i podržavaju me i učestvujemo u tome, i tu nema nekih problema – objasnila je pevačica gostujući na televiziji „N1″.

“ Normalno je da postoje ovakvi i onakvi komentari i nenormalno bi bilo da su svi zadovoljni i presrećni, to što postoje različiti komentari je zdrava situacija“, dodala je ona.

Na negativne komentare povodom pesme pevačice Sare Jo, Konstrakta je rekla da je to ružno i da govori o jednosmernosti.

„Ako nije ovo onda je ovo, ta isključivost ne vodi ničemu, može biti dobro i jedno i drugo, sad je pažnju skrenula ova pesma, ali ko kaže da ova druga nije dobra… Takav način razmišljanja nam ne donosi ništa dobro“, zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Konstrakta o tome da li njena pobeda znači potencijalnu smenu vlasti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.