Foto: Nova.rs, Printscreen

Aleksandar Milić je progovorio o svom odnosu i sukobima sa Cecom Ražnatović.

Od kada je Ceca postala član žirija „Zvezda Granda“, počeli su da ispivavaju problemi između nje i Milija, koji su se događali tokom 20 godina njihove saradnje.

POGLEDAJTE JOŠ:

Mili je sada u emisiji „Sceniranje“ otkrio detalje njihog odnosa.

„Cecin album 2004. godine. To je bilo kada sam formirao izdavačku kuću. To je bio jedan neverovatan momenat. Odlučio sam da više ne dajemo albume Grandu, Pinku, PGP-u. Te albume smo mi prodavali i onda smo delili zaradu“, rekao je Mili, misleći na Cecin album „Gore od ljubavi“, pa dodao:

„Te 2004. godine meni je pala na pamet jedna ideja, tada su se CD-ovi prodavali u CD šopovima. I ti sad ako hoćeš moraš iz Železnika da odeš u centar da ih kupiš. I meni se javi ideja, zamisli kada bi CD mogao da kupiš na svakom ćošku. I smislim da napravimo distribuciju i časopis, zalepim CD kao dodatak, jer su tada časopisi bili oslobođeni poreza. Damo intervjue Marina Tucaković, Ceca i ja i pošaljemo CD na sve kioske u zemlji“.

Mili je potom otkrio da je on zaslužan za visoku zaradu koju su ostvarili.

„Ceci sam rekao da će zaraditi duplo od toga. Digao sam kredit za renoviranje stana. Sećam se dan pre svega toga, nemam ništa, dužan sam stotine hiljada evra. Ako to ne upali mogu odmah da se selim u Persiju ili ne znam gde. To je počelo da se prodaje. To je bio jedan od najgenijalnijih poteza u našem izdavaštvu ikada“, zaključio je Mili.

BONUS VIDEO: Mili o Ceci i Zvezdama Granda 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.