Foto:Zoran Lončarević

Pevači često ističu koliko je njihov život stresan i da nije sve glamurozno kako mnogima izgleda.

Milena Ćeranić istakla je da kao i njene kolege i ona ima pehove, da malo spava i da je stalno pod velikom tenzijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Jednom joj se dogodilo da je grom udario u pistu dok je čekala avion, a drugi put je učestovala u lančanom sudaru.

„Nisam spavalica, gubim vreme dok spavam. Tih nekih pet, šest sati odspavam i to mi je neki limit. Nekad spavam i manje“, započela je Milena, pa otkrila detalje lančanog udesa u kom je učestovala:

„Imala sam ozbiljan stres. Kad sam imala zakazan rođendan u Podgorici i imala sam lančani udes, rekla sam da me upišu i da moram da stignem na rođendan. Imala sam 20 minuta da se spremim. Morala sam tačno u 20 h da dočekam slavljenicu. Desilo mi se da je došao avion na pistu, udario je grom i nas su vratili. Ozbiljan sam stres doživela, došlo mi je da odem peške“, rekla je pevačica svojevremeno.

Ona je istakla da se uvek trudi da na vreme stigne na zakazane nastupe:

„Ja na svoj posao nikad ne kasnim, jedino da se dogodi viša sila, da ne daj bože poginem ili umrem. Imam običaj da zakasnim, ali na posao nikad. Desilo mi se jednom da nisam stigla na svirku, jer smo čekali pet sati na granici.“

Na poslovnom planu je i te kako ispunjena i uspešna, a pevačica otkriva kakva je situacija kada je ljubav u pitanju.

„Ja sam uvek zaljubljena. Trudim se da u svakom trenutku života nađem nešto što će me usrećiti. Mislim da treba ozbiljnu torturu da prođeš u životu i da shvatiš koje su to sitnice koje te čine srećnim. Pokretač mi je ljubav, prema prijateljima, prema porodici“, ispričala je Ćeranićeva u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

BONUS VIDEO: Top 10 najprovokativnijih pevačica