Beer Fest, Ada Ciganlija 2020 foto Nemanja Jovanović/Nova.rs
Milan Đurđević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Srpski rok bend Neverne bebe nastupao je druge večeri ovogodišnjeg Beer Fest bara na Adi Ciganliji. Milan Đurđević, frontmen ovog benda, za Nova.rs je istakao da je ovaj nastup usledio nakon sedam meseci pauze usled pandemije koronavirusa. Đurđević je ovaj događaj, koji se odvio pod strogim epidemiološkim merama, nazvao "povratkom u život", te da je ovako nešto bilo preko potrebno kako bismo shvatili da život i pod novim okolnostima treba da nastavi da funkcioniše.

Frontmen Nevernih beba se u intervjuu osvrnuo na težak period po muzičare, na svoje procene kada će muzička industrija da se oporavi, kakvi su planovi benda za naredni period, ali i to koliko im znači ovaj nastup posle najduže pauze do sada.

PROČITAJTE JOŠ

„Da je lako – nije. Vrlo je komplikovano i problematično. Ja imam malo preduzeće od deset ljudi. Svi imaju svoje porodice. Primanja su nam bila ne nula, nego nula, nula. Nismo ništa zaradili za ovih sedam meseci, ali postoji i ona druga teorija da svako ko se na prvom iskušenju pokoleba, ni ne treba to da radi. Ovo je jedno od najvećih iskušenja u našoj karijeri“, priča Milan za Nova.rs i dodaje.

„Ja se samo bojim psihičkog stanja ljudi. Mi ćemo nekako egzistencijalno izdržati. Mi smo mali bend. S druge strane, previše smo sebe dali da bismo razmišljali negativno, ali bojim se nekih ljudi koje srećem da se ne osećaju baš najbolje psihički“, istakao je Đurđević.

Ceo intervju pogledajte u video prilogu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare