Metju Peri Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Kejt Haralson, 20-godišnja lična asistentkinja, u intervjuu za PageSix je odlučila da raskrinka holivudske zvijezde koje, tvrdi ona, na tzv. elitnoj aplikaciji za upoznavanje Raya, iskorišćavaju mlađe žene. Ona se, naime, u maju prošle godine spojila s glumcem Metjuom Perijem, a sad je otkrila i kakve poruke joj je slao.

PROČITAJTE JOŠ

Atraktivna plavuša objavila je video na TikToku i napisala: „Kad se iz zafrkancije ‘mečujete’ s Perijem, a on vas nazove preko FaceTime-a i postavi vam 20 pitanja…“.

Junak kultne serije „Prijatelji“ devojku, kojoj je tad bilo 19 godina, navodno je, između ostalog, pitao i „da je li star kao njen otac“.

„Mnogi su me kritikovali i govorili da sam zlonamerna zato što sam objavila detalje našeg razgovora. Osećala sam se loše zbog toga, ali istovremeno mislim kako ljudi moraju da budu svesni činjenice da mnogi muškarci u Holivudu ovako koketiraju sa svim tim mladim devojkama“, izjavila je Kejt.

Haralson tvrdi da je sa slavnim glumcem komunicirala lani, baš u razdoblju kad se on nakratko razišao s aktuelnom verenicom Moli Harvic, s kojom je u vezi od 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Lična asistentkinja iz Los Anđelesa otkrila je kako je i pre na aplikaciji Raya znala da se poveže s poznatim osobama, ali nije razgovarala sa starijim momcima, ali je pomislila kako bi komunikacija s glumcem iz „Prijatelja“ mogla biti smešna i zabavna.

„Zapravo nikad nisam ni gledala ‘Prijatelje’! Peri me je u jednom trenutku pitao ima li godina koliko i moj otac, na šta sam mu odgovorila da je samo godinu dana stariji… Na to se samo nasmejao. Ponekad sam se tokom tih naših poziva zaista osećala nelagodno, iako njemu razlika u godinama očito nije smetala. Meni je pak bilo čudno da razgovaram s nekim ko bi po godinama mogao da mi bude otac, pogotovo kad je i on sam znao koliko sam ja zapravo mlada“, izjavila je Haralson.

U međuvremenu je, kaže, odlučila da izbriše video jer misli da je Peri „drag momak“.

„Nikad se nismo lično sreli, iako je on to hteo. ‘Možda jednog dana možeš da uradiš covid test i dođeš’, rekao mi je“, otkrila je 20-godišnjakinja, a prenosi Daily Mail.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)