Seka Aleksic
Seka Aleksić Foto:E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Pevačica je sa samo 14 godina počela je da nastupa, a sada otkriva da je tada na proslavama na kojima je pevala doživljavala neprijatne, ali i opasne situacije.

Seka Aleksić je otkrila nepoznate detalje svoje estradne karijere i ispričala strašno iskustvo koje je doživela dok je pevala u jednom kafani.

PROČITAJTE JOŠ

„Dosta toga sam u životu proživela. Ja pevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. Ljude delim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1h. A mislim da je od mene to što jesam napravilo teško detinjstvo“, ispričala je pevačica za Kurir.

Inače, pevačica je nedavno od svog supruga za rođendan tražila da joj kupi kokošinjac koji je smešten u dvorištu njihove vile u Staroj Pazovi.

„Koke su stigle pre par dana. Bilo je 10 koka, razmišljam šta će petao da radi… (smeh) Ja ću svima da poklanjam jaja. Treba sve deliti. Koke sam htela da imam zbog dece“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić o mužu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.