Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Foks i Mašin Gan Keli nedavno su fotografisani u Solunu gde uživaju u porodičnom odmoru sa decom. Međutim, pažnju su ovoga puta privukli Meganini sinovi, koje ima iz braka sa kolegom Brajanom Ostinom Grinom

Atraktivni autfit Megan Foks i nešto slobodnije izdanje njenog novog parterna više nije neuobičajeno. Ono što je iznenadilo fanove jeste to što su sva trojica njenih sinova obučeni kao devojčice, te imaju duge kose.

PROČITAJTE JOŠ

Još od ranije je poznato da Megan ima, za naše standarde, neobičan način vaspitavanja svoje dece, te da je prilično otvorenog i liberalnog stava prema njihovim odlukama, uprkos tome što su još uvek mališani.

Tako je pre dve godine javno priznala da najstarijeg sina, Nou, podstiče da nosi haljine, ukoliko to on sam želi. Bodi i Džurni, koji su po dve godine mlađi od Noe, krenuli su istim stopama. Dečaci koji imaju devet, sedam i pet godina tako nose haljinice i leopard helanke. Reakcije javnosti su burne, a jednom delu javnosti je neverovatno da su baš sva tri dečaka rešili da se identifikuju kao devojčice.

S druge strane puno je i onih koji tvrde da je divno što je Megan dala slobodu deci da budu ono što žele, neopterećena rodnim stereotipima. Takav deo javnosti podelu na polove nazvao je „prevaziđenom“.

Glumica je u avgustu ove godine rekla da su ljudi koji kritikuju njenu decu „užasne i zle osobe“. Takođe, ona je 2019. u emisiji „The Talk“ progovorila o svom najstarijem sinu Noi, koji sejoš u najranijem detinjstvu zaljubio u modu i rešio da ima svoj stil i nosi haljine. Glumica je istakla da mu pruža punu podršku u tome, i da ga ohrabruje da istraje u onome što želi, urpkos negativnim reakcijama njegovih vršnjaka u školi.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)