Saša Popović, Marija Šerifović, kombo Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Prisetili se uspomena.

Marija Šerifović je zahvaljujući svojoj majci od malih nogu imala dodira sa estradom.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevačica je sa majkom Vericom redovno posećivala snimanja, ne sluteći da će jednog dana i ona biti pred svetlima reflektora.

„Sećam se da je tad bio ZAM, prvo smo išli u Zemun, a ja sam htela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vreme škole, druge smene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lepo je danas kada vidim da sam kao dete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lepo sa njim“, rekla je Marija kroz osmeh,

Saša Popović se potom nadovezao i otkrio kako je izgledao njihov prvi susret 1998. godine, kada je Marija imala 15 godina.

„To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pevači su dolazi i prolazili sa ‘Dobro veče, direktore’. I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj ‘Ovo je direktor Saša Popović’, a zatim meni ‘Da te upoznam, ovo je moja Mara’, a ona meni prođe pored mene i samo kaže ‘Zdravo’. Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim… I ništa, sela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se ‘Dobro, matori šta me pitaš’. Bila je frajer od malih nogu i bila je džambast“, ispričao je s osmehom Popović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Podsetimo, Marija je već godinama stalni član muzičkog takmičenja „Zvezde Granda„.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Komentari

Svi komentari (0)