Mateja Kežman krstio najmlađeg sina Luku u manastiru Studenica

Showbiz 08. jun. 202014:31
Podeli:
Mateja Kežman Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman nedavno je u manastiru Studenica krstio najmlađeg sina Luku kojeg je u novembru dobio sa suprugom Tarom Šumonjom Kežman, ekskluzivno saznaje portal Nova.rs.

S obzirom na to da je nekadašnji igrač „Partizana“ veliki vernik, što dokazuju brojne tetovaže na njegovom telu i knjiga koju je napisao „Samo mi Bog može suditi“, on je rešio da njegovo dete svetu tajnu primi pre prvog rođendana.

PROČITAJTE JOŠ

„Kežman je početkom godine imao u planu da krsti sina, ali zbog vandrednog stanja usled koronavirusa bio je sprečen. Zbog svih mera predostrožnosti, on je sveti čin obavio u krugu porodice, bez ikakve pompe i velikog slavlja. Posle krštenja Mateja je sa porodicom otišao na Kopaonik, gde inače godinama provodi celu zimsku sezonu“, otkriva naš dobro obavešten izvor.

Pozvali smo nekadašnjeg fudbalera za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive.

Podsetimo, Kežman u prvom braku sa Emilijom Ćirić ima troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova, da bi kasnije u vanbračnoj zajednici sa Marijom Perković dobio sina Filimona. On je prošle godine oženio Taru Šumonju koja mu je rodila sina Luku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar