Foto:Nova S

Maša Kuprešanin, učesnica prošle sezone Survivora, odlučila je da u prvoj epizodi emisije "Savršena večera" pripremi meni baziran na zdravoj hrani koja je, kako kaže, raj za sva naša čula.

„Prihvatila sam jer sam uvek gledala tu emisiju, a studirala sam nutruicionizam i znam da kuvam“, rekla je Maša za Nova.rs na početku razgovora.

PROČITAJTE JOŠ

„Međutim, meni je gubljenje vremena da u danu potrošim više od 15 minuta za obrok, super je bila fora da pokažem da znam, ali je važno da moji ukućani i prijatelji znaju da neće da se ponavlja“, rekla je Maša kroz smeh za naš portal.

Njen zdravi obrok dobio je pohvale na Instagramu.

„Mnogo mi se žena javljalo na Instagramu koje su mi davale pohvale i komentarisale večeru, zbog toga mi je jako drago. Tražile su mi i recept, pogotovo za dezert“, rekla je Maša.

A recept je – tajna.

„To je tajna, htela sam da objavim reel,  tako da će ljudi uskoro saznati“, rekla je Maša za Nova.rs.

A šta je Maša spremala sinoć u „Savršenoj večeri“?

Maša je želela da pokaže da zdrava jela ne moraju da budu neukusna. Učesnicima je pri upoznavanju ponudila sok od nara.

Za dezert je pripremila „šumsku rapsodiju“, raw kolač. Za predjelo je pripremila „Pip and Dip“ divčibarsku salatu, a za glavno jelo je odabrala „California dream“ – bazirano na belom pilećem mesu.

Maša je istakla da sama za sebe nikada ne bi ovako kuvala.

Učesnici „Savršene večere“ bore se za nagradu od 500 evra. Ove nedelje imaćemo priliku da vidimo kulinarske tajna Novosađana.

Foto:Nova S

Mašini sugrađani koji će pokazati kulinarske veštine i boriti se za nagradu su Ahmed, student medicine, Vladimir, ekonomsita posvećen prirodi i porodičnom životu, Marijana, majka troje dece i radnica u turističkoj agenciji i Vladislav, ugostitelj i domaćin.

„Savršena večera“ prati pet takmičara koji žive u istom gradu, a svaki od njih u svom domu organizuje večeru za svoje konkurente. Takmičari ocenjuju večere jedni drugih i na kraju onaj koji ima najviše poena odnosi pobedu i novčanu nagradu od 500 evra. Zvuči jednostavno? Ipak nije… Ne zabravite na kulinarske katastrofe, neprijatne interakcije učesnika za večerom, različite strategije za pobedu.

Emisiju možete gledati od ponedeljka do četvrtka, od 20.30 na TV Nova S.

BONUS VIDEO: Maša Kuprešanin: Šta sam prvo uradila po dolasku kući iz Survivora?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar