Marina Visković Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Marina Visković jedna je od estradnih ličnosti koja je bila zaražena koronavirusom, mada o tome nije javno govorila dok se nije oporavila.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je gostujući u emisiji „Premijera“ otkrila koliko joj je trebalo da preleži virus, kao i to zašto o tome javno nije govorila.

„Imala sam koronu. Preležala sam to, bila sam u izolaciji, dugo sam čekala rezultate… Nisam od toga želela da pravim neku medijsku pompu, znam da je dosta koleginica i kolega bilo zaraženo. Takva je situacija kakva je. To je sada moguće da se desi bilo kome, na bilo koji način“, izjavila je Marina.

„Javila sam svim ljudima koji su bili sa mnom u kontaktu i iskreno, cela ta situacija me je opterećivala zato što su me stalno zvali, po ceo dan da me pitaju o simptomima“, ispričala je pevačica.

„Samo sam se osećala malaksalo, nisam imala čulo ukusa i mirisa. Nisam imala neke teže simptome, bila sam malaksala… Testirala sam se posle izolacije i negativna sam. Nije u mom slučaju bilo opasno, ali mislim da svi treba da se čuvaju“, zaključila je.

View this post on Instagram

?

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) on

Marina trenutno radi na novim pesmama i novom albumu, snima spotove, a priznala je da nema nikakvu želju ove godine da putuje, već samo da radi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)